Nog tijdens de lockdown starten met een webshop?

Maak je bedrijf crisis-proof!

Er is nog veel onzekerheid over wanneer de huidige corona maatregelen zullen versoepelen en klanten opnieuw je winkel kunnen binnenstromen. En dan nog zal je rekening moeten houden met het maximale aantal shoppers dat tegelijkertijd mag komen winkelen.

Wacht je liever niet af wat de toekomst brengt? Neem dan het lot van je zaak in eigen handen en lanceer je eigen webshop. Ook na de corona crisis zal deze zijn nut bewijzen. Door op verschillende fronten, fysiek en digitaal, je cliënteel tegemoet te komen, breid je je doelgroep uit én ben je in de toekomst voorbereid op gelijkaardige omstandigheden.

Geef jij ons het signaal dat je klaar bent om je showroom of étalage ook digitaal uit te bouwen? Dan gaan onze webdesigners aan de slag! Wij ontwerpen een transparante en efficiënte webshop waar je klanten graag vertoeven, rondkijken…en bestellen! Zo blijf jij resultaten boeken, crisis of geen crisis.

24/7 OPEN

Met een webshop hoef je je geen zorgen te maken over sluitingsuren of zoals nu jammer genoeg het geval is, over verplichte sluitingen. Met een webshop staat jouw klant nooit meer voor een gesloten deur!

GROTER DOELPUBLIEK

Iedereen zit op het net, zelfs de grootouders kunnen maar niet genoeg krijgen van social media. Met een webshop kan je meer mensen bereiken dan je ooit hebt durven dromen. Tijd om België te veroveren!

Ik ben klaar om
digitaal te verkopen! ↓

Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

Een vrijblijvend videogesprek om de mogelijkheden te bekijken?

Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf, wat jouw wensen zijn en op welke manier we je bedrijf gaan positioneren in de markt.

Laat je gegevens hier achter en dan doen wij de rest!

Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

Professioneel design

Met de juiste webshop kopen of bestellen consumenten meer bij jou dan bij een webshop die niet professioneel oogt of niet eenvoudig in gebruik is.

Makkelijk vindbaar

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Kingsberry er voor dat uw webshop er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites.

Werkt op alle toestellen

Dankzij een responsief design zorgen wij dat je webshop perfect functioneert op alle toestellen en afmetingen. Dit is door het toenemend gebruik van mobiel internet onmisbaar!

Wil je aan de slag gaan met online marketing maar weet je niet hoe?

Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry