Online marketing ontzorging

Complete online marketing mix door specialisten

Je weet natuurlijk dat je online marketing nodig hebt. Maar wat en hoe, daar heb je misschien minder kaas van gegeten. Geen probleem, Kingsberry neemt je zorgen weg. We gaan samen met onze klanten op zoek naar de juiste strategie en lanceren, beheren en optimaliseren alle relevante kanalen. Contacteer ons vandaag en start met digitale marketing!

Advies in de vorm van een plan

Voor de maandelijkse online marketing ontzorging van start gaat, werken we een strategisch plan uit waarin we ons advies formuleren. We bekijken jouw doelgroep, verwachtingen en budgetten. We gaan ook na in hoeverre je al digitaal aanwezig bent. Daarop werken we een geschikt online marketingplan uit op maat van jouw bedrijf. Voor het uitwerken van dit adviserende plan, kan je via Kingsberry beroep doen op subsidies via KMO-portefeuille!

Marketing mix in de startblokken

In de tweede fase zorgen we dat alles in gereedheid wordt gebracht om online te beginnen scoren: de kanalen worden gecreëerd en designed, campagnes worden opgezet, een content calendar wordt aangemaakt etc. De hele marketing mix staat in de startblokken.

Maandelijkse marketing ontzorging

De maandelijkse ontzorging gaat van start. We bepalen samen met jou een kort vast maandelijks overlegmoment om onderwerpen, acties, campagnes te bespreken die wij daarna uitwerken en uitvoeren. We schrijven en plaatsen blogberichten op jouw site, we stellen mails op, we schrijven en ontwerpen advertenties, we realiseren vlogs (= video-blog) etc. We zitten ook op regelmatige tijdstippen rond de tafel om de resultaten te bespreken. Want dat is nog zo’n geweldig voordeel van online marketing: de cijfers en resultaten zijn volledig transparant!

Ontzorging? Wat wil dat juist zeggen?

Zonder marketing is het moeilijk om jouw producten of diensten tot bij consumenten of partners te krijgen. Eén of twee interne marketeers aannemen is een optie, maar je kan moeilijk verwachten dat zij alles zomaar weten. Bij Kingsberry heb je meteen een team experten die het allemaal kunnen. Van E-mailmarketing en Sociale media tot SEO en SEA, wij helpen je van A to Z.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Tijdsbesparing

Wil je als bedrijf volop inzetten op online marketing, maar ontbreekt het je aan tijd of personeel? Dan biedt Kingsberry de ideale oplossing. Wij nemen het hele werk van je over.

Resultaatgericht

Met de focus op de doelen en resultaten gaan wij daar communiceren waar jouw klanten tijd doorbrengen. Dat is dé weg naar online succes.

Creatie

Onze specialisten zorgen op maandelijkse basis voor een complete online marketing mix waarbij we o.a. blogposts en mailings schrijven, Google advertenties maken en beheren, social media kanalen onderhouden, …

Wil je aan de slag gaan met online marketing maar weet je niet hoe?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry