Adverteren op Youtube

Maak reclame op de grootste zender van het land.

Voor veel bedrijven is TV-reclame iets waar ze enkel van kunnen dromen. 30 seconden reclame op televisie is namelijk erg prijzig. Dat is gek, want de grootste zender van het land is gewoon op het internet te vinden en er reclame op maken is een stuk goedkoper dan op welke TV-zender dan ook. Bovendien kan je jouw reclame richten naar de mensen die relevant zijn voor jouw business. Waar wacht je nog op?

Vrije keuze

Op toestemming gebaseerde reclame: als de boodschap interessant en relevant is voor de kijker dan blijft hij uit vrije keuze kijken.

Effectief bekeken

Hoge visibiliteit in jouw regio. Elke vertoning wordt effectief bekeken voor een minimum van 5 seconden.

Naar de website

Actiegericht adverteren: kijkers kunnen direct actie ondernemen en doorklikken naar de website of actie-pagina.

Youtube adverteren? Hoe gaan jullie tewerk?

Youtube reclame is een gerichte manier om jouw merk te promoten bij de juiste mensen. Dit kan met een video of animatie die je zelf aanlevert, maar Kingsberry heeft de juiste mensen in huis om voor jou een kwalitatieve spot te maken die je kan helpen om jouw bedrijf via youtube tot bij de juiste mensen te krijgen. Je advertenties worden daarbij actief opgevolgd en geoptimaliseerd. Youtube is één van de beste manieren om snel een breed publiek te bereiken met jouw dienst of product.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Wat?

Online regionaal adverteren op Youtube kan binnen een geselecteerde doelgroep (selectie op geslacht, leeftijd, interesse, etc.) en binnen een door jou gekozen gebied.

Waar?

Dit kan een regio zijn rond bepaalde winkelpunten, of dit kan een gebied zijn waar je jouw verkoop of expansie extra wilt ondersteunen.

De juiste keuze

Beland niet langer bij het oud papier en investeer in effectief en gericht bereik.

Wil je aan de slag gaan met YouTube advertenties maar weet je niet hoe?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry