Nood aan een opleiding?

Neem je online marketing zelf in handen

Online marketing is dé tool om aan je merkbekendheid te werken, leads te vergaren en verkoop te stimuleren. Of liever, het is een hele set van tools. Koppel dat aan een specifieke digitale taal en strategie en je komt bij een boeiend maar ook complex verhaal uit.

Om dat verhaal beter te begrijpen geeft Kingsberry opleidingen, waarin alle facetten van online marketing aan bod komen. Zo zet jij je eerste stappen naar de creatie van je eigen campagnes.

Starter tot expert

Onze opleidingen bieden een a tot z overzicht van het onderwerp, met optioneel meer technische verdieping voor ervaren gebruikers.

Bewezen kwaliteit

Uit feedback van onze cursisten blijkt een grote appreciatie voor de kwaliteit van onze opleidingen. Gemiddeld ontvangen onze opleidingsdagen een score van 8.8/10.

Praktijkgericht

Wij toetsen de leerstof af aan jouw specifieke bedrijfssituatie zodat jij meteen inzetbare, praktische info mee naar huis neemt.

Gesubsidieerd

Als geregistreerd dienstverlener, erkend door de Vlaamse overheid, gelden de subsidie voorwaarden van de KMO-portefeuille voor onze opleidingen.

Ik heb interesse in een opleiding! ↓

Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

Wil je een interne marketing opleiding voor jouw onderneming?

Wil je met je bedrijf bijblijven in de wereld van online marketing? Heb je het gevoel dat je digitaal achterloopt? Een Kingsberry opleiding kan de oplossing zijn. Contacteer ons nu voor meer informatie over ons opleidingsaanbod!

Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

Zelf aan de slag gaan met online marketing en al zijn facetten?

Eén of meerdere advertentiekanalen onder de knie krijgen?

Leerstof toegepast aan jouw specifieke bedrijfssituatie?

Wil je meer weten over onze opleidingen?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry