Meer verkopen met SEO

Jouw website eruit laten springen in de zoekresultaten

Je kan met digitaal adverteren snel resultaten boeken, maar als je op lange termijn bovenaan de zoekresultaten wilt blijven moet je blijven werken aan jouw website. Daarvoor heb je kennis van Search Engine Optimization (SEO) nodig. 

De expert marketeers bij Kingsberry kennen SEO als geen ander en optimaliseren jouw website op vindbaarheid. Niet alleen tekst, maar ook de structuur van je website en de links ernaartoe worden grondig onder handen genomen.

Search Engine Optimization

Je wilt een website die hoog scoort in de zoekresultaten, veel bezoekers trekt en je verkoopcijfers doet stijgen? In dat geval is Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie onmisbaar. De SEO van jouw site bestaat uit drie pijlers: inhoudelijke verbeteringen, technische optimalisatie en linkbuilding.

Vindbaar en gebruiksvriendelijk

Onze SEO-copywriters en webdevelopers verhogen zowel de vindbaarheid als het gebruiksgemak van je website. Door je content te optimaliseren en de technische obstakels weg te ruimen verkrijg jij een gestroomlijnde gebruikerservaring die conversies stimuleert.

Professioneel advies

Neem je je SEO liever zelf in handen dan kan je bij Kingsberry terecht voor professioneel advies om de vindbaarheid van jouw site te optimaliseren. We analyseren de resultaten en geven tips, zodat jij kan groeien in het vak.

Hoe zit dat nu juist met SEO?

SEO kom je tegen op drie manieren: Content SEO, Technische SEO en Linkbuilding.

Terwijl Content SEO draait om de informatie en eventuele diensten die je de internetgebruiker aanbiedt, heeft Technische SEO betrekking op je paginastructuur, websitestructuur, laadsnelheid,…

Linkbuilding tenslotte, gaat over de hoeveelheid kwalitatieve links naar en binnen jouw website.

Kingsberry heeft voor elk van deze onderdelen een experts in huis die je website naar de top van de Google zoekresultaten haalt.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Handig en performant

Kingsberry voorziet websites en webshops steeds van een overzichtelijke xml sitemap, een vlot navigatiesysteem en genoeg plaats voor aantrekkelijke afbeeldingen en video’s. Een andere absolute must is een responsive design. Google bestraft websites die niet vlot werken op smartphones en tablets door ze te laten zakken in de ranking. Werkt jouw site traag en niet mobielvriendelijk? Dan is het de hoogste tijd om dit aan te pakken!

Relevante inhoud

Een website met een knap design maar weinig relevante inhoud is eraan voor de moeite. Vlotte teksten doorspekt met de juiste zoekwoorden zijn cruciaal voor je ranking in Google, dit vergt natuurlijk tijd en energie. Laat dit aan ons over, met de gedreven copywriters van Kingsberry is je inhoudelijke SEO in goede handen.

Kwaliteitsvolle linkbuilding

Hoe meer websites er naar je e-shop of website doorverwijzen, hoe belangrijker en populairder je site wordt. Linkbuilding is daarom een belangrijk onderdeel van SEO. Niet alleen de hoeveelheid links telt, de kwaliteit en relevantie van die links zijn even belangrijk. Google beoordeelt de links die naar jou verwijzen. Lijken die niet relevant of zijn ze spam, dan straft Google dit af.

Wil je een SEO optimalisatie maar weet je niet hoe te beginnen?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry