Adverteren via social media

Je bedrijf laten groeien dankzij social media.

We leven tegenwoordig voor een groot deel online en dat is te zien op sociale media. Veel platformen hebben ondertussen meer dan een miljard gebruikers. Wist je dat meer dan 90% van alle Belgen een Facebook account heeft? Jongeren zijn intussen erg actief op TikTok en Instagram. Het zijn die plaatsen op het internet waar jij klanten kan vinden.

Sociale media advertenties staan je toe op een gerichte manier jouw producten en diensten tot bij je doelpubliek te krijgen. Contacteer ons vandaag en we gaan meteen aan de slag!

Doelgerichte advertenties

De populariteit van Facebook, Twitter, LinkedIn of Youtube neemt alleen maar toe. Omdat er veel gegevens bekend zijn van de gebruikers van social media, kunnen we op de verschillende kanalen uiterst gericht adverteren. Zo tonen we je advertentie enkel aan mensen die qua leeftijd, regio en interesses aansluiten bij jouw bedrijf of product. Kingsberry stippelt voor jou een doeltreffende advertentiecampagne uit.

Social networking met uw klanten

Via Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en andere social media bouw je een relatie op met je klanten. Het is een laagdrempelige manier om jezelf te profileren, te promoten en om de branding van je bedrijf en producten te versterken. Je kan niet alleen snel inspelen op de actualiteit en klanten actief betrekken bij evoluties binnen jouw bedrijf of sector, je ontdekt ook waar je doelgroep mee bezig is of wat hen bezig houdt. Een leuke bonus is dat je sneller gevonden wordt via Google als je actief bent op social media.

Interessante inhoud

Aanwezig zijn, is niet genoeg. Social media vragen een snelle opeenvolging van interessante inhoud en daar knelt het schoentje bij veel bedrijven. De eerste tweet wordt enthousiast de wereld in gestuurd, de foto’s van het eerste evenement worden geliked op Facebook, maar daarna valt het stil. Er kruipt te veel tijd en moeite in het actief houden van een account. Het kan daarom interessant zijn om het hoofdstuk ‘social media’ uit te besteden zodat jij je kan focussen op de dagelijkse werking van je bedrijf.

Sociale media? Maar welke, en hoe?

Niet elke dienst of product is geschikt om overal zomaar te promoten. Zit je in een B2B sector? Dan kan LinkedIN interessant zijn. Sommige producten zijn visueel erg aantrekkelijk, daar kom je op Instagram en Pinterest erg ver mee. Ook platformen als Waze kunnen jouw bedrijf promoten. Kingsberry vindt voor jou de juiste opportuniteiten en maakt advertenties die jouw merk promoten op de platformen waar je publiek actief is. 

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Efficiënt adverteren

Onder social media vallen heel wat platformen, met allemaal hun eigen karakteristieken en publiek. Het is daarom niet altijd efficiënt om op alle kanalen actief te zijn. Waar zit jouw doelgroep en hoe bereiken we hen best? De antwoorden op deze vragen betekenen het startpunt voor onze digitale marketingstrategie. Wij zoeken uit op welke platformen we je publiek kunnen targeten en in welke vorm we jouw content het best aanbieden.

Klantenbinding

We creëren in overleg met jou content en lanceren deze op de juiste locatie, op het juiste tijdstip, voor maximale respons. Niet één salvo maar een continue aanwezigheid garandeert een trouwe schare volgers die je met elke post of advertentie meer en meer aan je merk bindt.

Vergroot je publiek

Wil je je merkbekendheid vergroten, dan zie je jouw berichten graag gedeeld en geliked worden. Zijn verkopen en leads je doel, dan kan je social media advertenties gebruiken om je publiek te laten doorklikken naar je website. Op die manier ben je niet enkel afhankelijk van de vindbaarheid van je website in Google en vergroot je de instroom van bezoekers exponentieel.

Wil je adverteren op social media maar weet je niet hoe?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry