Copywriting voor jouw website

Laat de teksten van je website schrijven door een SEO expert

Je website is één van de drijvende krachten achter jouw business. Daarbij wil je natuurlijk dat hij zo goed mogelijk vindbaar is, en zo duidelijk mogelijk is voor je gebruiker. Onze SEO-experts analyseren en optimaliseren de teksten van je website zodat jij binnenkort bovenaan de zoekresultaten van jouw potentiële klanten komt!

Short en long copy

Van informatieve blogs tot activerende advertentiekoppen. Onze copywriters weten hoe je een publiek doet opkijken en aanzet tot actie. Vaak gaat het om details die het verschil maken tussen verder scrollen of doorklikken.

SEO proof

Een tekst is maar zo goed als het aantal keren dat hij gelezen wordt. Daarom zorgen we ervoor dat jouw content ook de vindbaarheid van je landingspagina verhoogd. Met Search Engine Optimisation zorgen we ervoor dat je website op een prominente plaats in de Google zoekresultaten komen te staan.

Call to action

Herkenbaarheid is cruciaal om de aandacht van een lezer te trekken. Door een situatie te schetsen die je bezoekers aanspreekt en vervolgens de oplossing aan te bieden grijpen hun aandacht en stimuleren we hen tot actie.

Webcopywriting? Wat moet ik me daar bij voorstellen?

Onze experts starten steeds met een grondig zoekwoordonderzoek en analyseren je pagina- en website structuur. De gevonden zoekwoorden worden op de juiste manier geïntegreerd in de titels, teksten en back-end van je website. Op die manier kan je gestaag beginnen groeien naar de top van de zoekresultaten.

Wil je actiegerichte teksten op jouw website maar weet je niet hoe te beginnen?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry