Marketing automation ontzorging

Ontdek hoe we jouw marketingsucces kunnen automatiseren.

Er zijn veel marketing automation oplossingen en aanbieders, maar welke marketing automation past het beste bij je bedrijfsbehoeften? Is jouw bedrijf het beste geholpen met de marketing automation oplossing van Hubspot, SharpSpring, Seligent, Pardot of is de marketing automation functionaliteit van Mailchimp al voldoende?

Kingsberry heeft een scan- en analyse traject waarbij we je objectief adviseren over de juiste marketing automation oplossing. Vraag nu je marketing automation scan en plan aan!

Ons recept voor jouw succes

Dankzij sterke marketing automation hoef je geen tijd meer te steken in mails, advertenties of optimalisaties. Jouw marketing automation-platform neemt deze taken van je over.
Daarnaast zorgen wij voor een correcte set-up en gerichte uitbreiding. Zo ga je nog een stapje verder in deze revolutionaire marketingaanpak.

Boek succes met marketing automation

Een marketing automation-strategie laat je bedrijf gericht groeien. We bezorgen op het gepaste moment de juiste advertenties, e-mails en teksten aan de juiste doelgroepen. Zo vormen we jouw websitebezoekers om tot klanten die écht van je merk houden. Om hen te overtuigen van je merk, volgen we een doordacht stappenplan voor succes.  

Win meer tijd voor je nieuwe klanten

Hoewel de naam het niet doet vermoeden, vereist marketing automation heel wat tijd, input en kennis.

Daarom riepen wij Marketing Automation Ontzorging in het leven. Terwijl wij de marketing automation-taken van onze klanten uit handen nemen, kunnen zij zich focussen op wat echt telt: een maximale service bieden aan de klanten die wij hen bezorgen.

Alles in één

Alle tools zijn inbegrepen in één platform. Zo ben jij aanwezig op alle mogelijke kanalen in een paar kliks!

Slimme tracking

Leer interesses, bezigheden en drijfveren van potentiële klanten kennen, en begeleid hen doorheen jouw salesproces.

ROI-gedreven

Marketing automation is niet gratis, maar wél ROI-gedreven. Zo wordt jouw automation-strategie een investering die opbrengt!

Gemaakt om te verleiden

Een automation tool weet wat bezoekers motiveert en trekt hen over de digitale streep met slimme details.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Scan en plan

Waar heb jij het meeste nood aan? Leads? Webshopverkopen? Merkbekendheid? …? Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstelling stellen wij het ideale marketing automation pakket samen.

Implementatie

Wij configureren de automation tools zodat jij maximaal rendement haalt uit je marketing inspanningen. Content, tijdstip, stijl,… alles wordt gepersonaliseerd om steeds weer interactie met de gebruiker te stimuleren.

Resultaat meting

Een eenmalige set-up, daar stopt ons werk niet. Na elke lancering meten we de impact op jouw resultaten. Zo schaven we onze strategie constant bij om elke opportuniteit voor jouw merk te benutten.

Wil je aan de slag gaan met online marketing Automation maar weet je niet hoe?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry