Ubench versterkt internationale sales met een uitleganimatie van Kingsberry

Merken en diensten tot bij hun doelgroep brengen zodat de verkoop stijgt, dat is wat Kingsberry doet. Voor het Turnhoutse bedrijf UBench International realiseerde Kingsberry een uitleganimatie die de internationale sales van UBench vleugels geeft.

UBench International biedt een online platform aan waarmee de automotive markt haar processen kan stroomlijnen. Om de grote voordelen van hun service duidelijk te maken aan nationale en internationale prospecten, deed UBench beroep op Kingsberry.

Kingsberry creëerde een Engelstalige explainer video die vertrekt vanuit de beleving van een autobestuurster die betrokken raakt bij een schadegeval. In de animatiefilm ontdekt de kijker aan de hand van een luchtige en zeer herkenbare situatie, hoe UBench te werkt gaat . Door de voordelen voor de eindgebruiker in de verf te zetten overtuigt het Turnhoutse bedrijf haar klanten om met hen in zee te gaan. De uitleganimatie van Kingsberry is een krachtig en betaalbaar middel voor de online marketing .

Leave a comment